MyCosmos

Vanuit de jacuzzi elke dag naar de sterren op uw hemelplafond staren. Een op maat gemaakte realistische sterrenhemel, waarbij gekozen is voor de Okoume met een speciale nachtblauwe Sikkens buitenlak, welke uitstekend tegen vocht kan.
Een sterrenhemel met honderden sterren, 100% waterdicht, winterhard is en bestand tegen weer en wind. MyCosmos maakt ieder sterrenplafond om er minimaal 20 jaar plezier van te hebben, door de gebruikte kwaliteit van materialen en geavanceerde technologie met een eenvoudige bediening.
Hier heeft de klant gekozen voor de zeer populaire bediening via wifi en gratis app, waarbij de diverse kleuren sterren ingesteld en gedimd kunnen worden en wanneer alleen de gekleurde sterren uit gezet worden, veranderen deze in witte sterren. Deze klant heeft in de woonkamer een Noordelijke sterrenhemel met alle constellaties die we op de noordelijke helft van onze aarde kunnen zien. Boven de jacuzzi kan deze klant genieten van de Zuidelijke sterrenhemel met constellaties, die wij alleen kunnen zien wanneer wij ten zuiden van de evenaar naar de nachtelijke sterrenhemel gaan kijken.

led sterrenhemel plafond verlichting MyCosmos terras jacuzzi glasvezel sterren hemel

Terras Sterrenhemel terras

led sterrenhemel plafond verlichting MyCosmos terras glasvezel sterren hemel

Terras Sterrenhemel terras