sterrenhemel plafond

Sterrenhemel Verlichting

Sterrenhemel

De MyCosmos Sterrenhemel verlichting wordt volledig op maat gemaakt naar de wensen van de klanten. Volledig bewerkt in verschillende materialen, kleuren en verschillende wijze van montage in afstemming met uw project. Wij maken de sterrenplafonds met echte constellaties en sterrenbeelden naar keuze. Met de grootste hoeveelheid sterren diameters en verschillende tinten wit LED licht van de hoogste kwaliteit, creëert MyCosmos sterren van verschillende helderheden. Met de sterren twinkeling, welke instelbaar is met vernuftige electronica, dimbaar en geluidloos. Zo ontstaat een uniek een zeer realistische sterrenhemel, welke niet gemaakt kan worden met de wereldwijd verkochte doe het zelf kits. Bekijk het filmpje voor het zien van onze vallende sterren. Wij maken de sterrenhemel voor elke ruimte, zoals de slaapkamer, badkamer, home theater, zwembad, sauna, wc / toilet, auto spa, feestzaal, sportzaal, restaurant en aan de wand.

 Specificaties

Sterrenhemel Plafond

Contact

LED Sterrenhemel LED

Al onze sterrenhemel plafonds worden gemaakt met velen op maat geproduceerde LED en in ieder plafond zijn vele tientallen soms honderden LED verwerkt met honderden of duizenden sterren, zoals in de levensechte Melkweg. De nachtelijke sterrenhemel binnen in uw eigen slaapkamer met zeer realistische sterren van LED en glasvezel aangesloten op een aansturing naar wens, zoals: domotica, RF afstandsbediening en de bediening via tablet of smartphone.

Sterrenhemel slaapkamer

De sterrenhemel voor in de slaapkamer alsof u buiten in het donker onder de echte sterrenhemel ligt, zonder wolken maar met echte meteorieten en een heuse melkweg. De plafond verlaging is gemiddeld 5 cm, echter dit kan ook met minder of meer indien gewenst. Omdat wij de montage afstemmen met de locatie waar het sterrenplafond moet komen valt het sterrenhemel plafond goed in het gehele interieur design.

Sterrenhemel  Badkamer

In iedere badkamer sfeer aanbrengen met een indirecte LED verlichting en voor de ultieme sfeer voor in het donker een echte sterrenhemel met de grootste variatie twinkelende sterren. Deze sterrenhemel met echte constellaties van grote en kleine sterren, heldere en zwakke sterren, witte, zacht witte en cool witte sterren, welke dimbaar zijn. Bekijk de verschillende projecten van MyCosmos en wij maken voor u het sterrenplafond op maat, zoals u het hebben wilt.