MyCosmos

MyCosmos sterrenplafonds worden handgemaakt en compleet geleverd met glasvezels tot 7 verschillende diameters. Met de vele unieke LED bronnen en de laatste technologie, welke zorgt voor een geruisloze aansturing. De unieke elektronische twinkeling voor de meest realistische sterren, dus geen mechanisch twinkel wiel waarbij sterren aan en uit gaan. Wij monteren de sterrenplafonds tegen ieder plafond en u kunt dit ook eenvoudig zelf plaatsen op de door MyCosmos voorgestelde en op maat gemaakte montage methodes, zo is het aansluiten als een lamp. Elke plafond wordt in een gelimiteerde hoeveelheid gemaakt van exact 1, iedere klant krijgt een uniek kunstwerk aan het plafond met sterrenbeelden en constellaties naar keuze. Hieronder volgen een aantal mogelijkheden, opties en specificaties.

 

Specificaties

1 tot 3 Watt per vierkante meter
RF afstandsbediening
Bediening met gratis App
Domotica aansturing mogelijk
Timer functie (via app)
Twinkel snelheid instelbaar
Dimbaar
Levensduur 50.000 uur, mogelijk tot 150.000 uur.
Gemiddelde plafond verlaging = 5 cm.
Plafond verlaging rond de 5 cm of meer (0 tot 2 cm is mogelijk)
Aansturing op muziek
Backup systeem

Het unieke backup systeem van MyCosmos zorgt ervoor dat elke ster altijd zal blijven branden, ook wanneer onverhoopt de helft van de LED bronnen stuk zouden gaan, met een dubbel uitgevoerde aansturing en voeding gemaakt om meer dan 10 of zelfs 20 jaar mee te gaan.

Sterren hemel

Materialen

Hemel plafond

Populieren hout
Hout dat speciaal voor plafonds gefabriceerd is, omdat het de helft lichter is dan MDF.
Wordt in verschillende dikte en grootte toegepast, afhankelijk van de wensen van de klant voor het sterrenplafond project. Wij hanteren maten tot 120 x 250 cm en zelfs de XL van 150 x 300 cm tot een totaal oppervlakte van ± 13 m². Wij gebruiken professionele lak en u kunt de kleur van het plafond zelf bepalen. Bij een wit plafond is het goed om te weten, dat de sterren minder mooi uitkomen bij daglicht, echter in het donker maakt de kleur weinig uit en zijn de sterren goed te zien. Bij een donkere, zwarte of onze favoriete nachtblauwe kleur komen de sterren ook mooi uit als het licht is in de ruimte. De sterrenhemel is altijd het mooist, wanneer het heel donker is, net als buiten de steden midden in de nacht.

led Sterrenhemel plafond verlichting romantisch slaapkamer design realistisch verlaagd

Projecten

Okoume hout
Hout dat geschikt is voor vochtige ruimtes en ook buiten gebruikt kan worden. Wij passen dit houtsoort veel toe in badkamers, dak- en tuin terrassen. Echter zijn er ook alternatieven, zoals Rockpanels.
Wij hanteren maten van 120 x 250 cm en zelfs de XL van 150 x 300 cm tot ongeveer 13 m². Echter is het goed om te weten dat door een gemiddeld trapgat een ongeveer een 120 x 240 cm paneel past.

sterrenhemel plafond verlichting luxe badkamer ideeen voorbeelden inspiratie spa wellness resort sauna prive zwembad

Projecten

MDF hout
Wordt in verschillende dikte en grootte toegepast. Echter wij adviseren om geen MDF te gebruiken, Populier heeft de voorkeur voor het plafond.

Sterrenhemel Verlichting

Gips
Wij hebben een unieke methode ontwikkeld om een naadloos sterren plafond te creëren met de meeste sterren per vierkante meter ter wereld. De breekbare glasvezels sterren fonkelen zelfs, wanneer deze klem in de plafond bevestiging zitten. Dankzij de speciale techniek van MyCosmos zijn er geen onderbrekingen in het sterrenplafond en melkweg. Daarom is het alleen bij MyCosmos mogelijk om een sterrenplafond te verkrijgen, zonder onder brekingen of panelen effect. Wij leveren en installeren een echte Galaxy, zoals u het buiten ziet volledig naar uw wensen, met bijvoorbeeld extra spots verlichting of speaker installaties en zelfs airconditioning.

Sterrenhemel Plafond

Rockpanels
Voor een naadloos resultaat en het mooiste resultaat gebruiken wij de Rockpanels, welke ook in 6 mm plafond panelen te verkrijgen zijn. Aan de voorzijde wordt er iets gevreesd voor de schroeven. De grote voordelen van deze panelen zijn, dat ze de minste werking hebben van alle materialen, deze zetten nauwelijks uit bij warmte en krimpen vrijwel niet bij koude. Tevens zijn deze panelen eenvoudig af te werken met kleine naden van ongeveer 3 mm. Het verven is ook eenvoudig, omdat deze in een goede primer / grondverf komen. De panelen zelf zijn erg duur, echter dit verdien je 3 dubbel terug met de afwerking.

Galaxy

Aluminium
Een aluminium paneel voor een zeer luxe afwerking en uitstraling, eventueel gepoedercoat in de gewenste kleur.

sterrenbeelden

Steen / tegels, mozaïek
MyCosmos heeft een speciale methode om een magische twinkelende sterren verlichting te realiseren op een bijna onmogelijke plek, zoals op de bodem van het zwembad.

sterrenplafond

SpanPlafond
MyCosmos maakt om kwaliteitsredenen geen gebruik van spanplafond. De voornamelijke oorzaak zijn de uit het plafond stekende glasvezels, door de onmogelijke bevestiging van de vezels in het materiaal. Dit geeft vooral bij daglicht een dusdanig kwalijk resultaat dat wij hier niet mee werken.

constellaties

Systeemplafonds panelen
Glaswol / Steenwol panelen in vrijwel elke maat en merk met ook verborgen profiel voor de mooiste afwerking. Dit is de meest gekozen oplossing bij bedrijven, voornamelijk voor de akoestische werking en de eenvoudige toegang achter het plafond. Voor de particulier hebben wij ook mooie akoestische naadloze oplossingen.

Sterrenhemel Verlichting Plafond LED glasvezel horeca inspiratie woon ideeen licht show muziek rgb spinningruimte
Akoestische panelen

Akoestische panelen in verschillende kleuren en van groot formaat met een 4 cm rand afwerking en een zeer eenvoudige plafond montage, welke door iedereen te doen is. Deze materialen zijn ook toepasbaar in de badkamer.

sterrenhemel plafond verlichting slaapkamer ideeen zwevend akoestisch eurocoustic rockfon verlaagd romantisch MyCosmos

Sterrenhemel Badkamer

Sterren

5 Tinten wit LED licht
Tot 7 diameters
Twinkeling instelbaar
10+ Helderheid variaties
Dimbare LED
100+ sterren / m²
Constellaties / Sterrenbeelden

Opties:

Kleuren sterren optie
Vallende sterren iedere 25 tot 100 seconden
Melkweg 500 sterren per meter

Sterrenhemel-plafond-platen-sterrenbeeld-kreeft-stier-schorpioen-weegschaal-plafondverlichting-luxe-badkamer-toilet-ideeen

De twinkel snelheid is instelbaar met de app van 0 tot 100 %, bekijk de video met de snelheid op 85 %.

Luxe Badkamers

Iedere 100 seconden komende vallende sterren voorbij, ook met de timer op de app instelbaar.

Sterrenhemel

Montage

Zonder schroeven in het zicht
Zwevend
Op hoogte verstelbaar
Klik systeem
Super Magneten
Verlijmen


Bij meerder panelen:
• 12 Volt kabel verbinding
• V-naad Lamelle verbinding
• Naadloos

Opties:
Randafwerking / Sierlijst / Ornamenten
Koof verlichting
Sterren tot in de plafond bevestiging

Een voorbeeld van de meest gebruikte en eenvoudige zwevende montage methode:

MyCosmos mycosmosled sterrenhemel plafond verlichting woonkamer design mooi verlaagd voorbeeld ideeen mycosmos

Sterren

Offerte aanvragen

LED plafondverlichting sterren hemel led badkamer slaapkamer ideen inspiratie luxe voorbeelden panelen plafond mycosmos

Het verhaal achter MyCosmos

Projecten

sterrenhemel

Badkamerverlichting