MyCosmos

MyCosmos sterrenplafonds worden handgemaakt en volledig naar de wensen van de klant ontworpen met een eigen ontwikkeld systeem, welke nergens anders te verkrijgen is. Compleet geleverd met glasvezels in 6 tot 10  verschillende diameters, helderheden en tinten wit LED licht bronnen. De laatste technologie, welke zorgt voor een geruisloze aansturing, welke met vrijwel iedere Domotica / Home Automation te verbinden is. De unieke elektronische twinkeling zorgt voor de meest realistische sterren, dus geen mechanisch knipperende twinkel wiel. Wij monteren de sterrenplafonds tegen ieder plafond en u kunt dit ook eenvoudig zelf plaatsen op de door MyCosmos voorgestelde manier en op maat gemaakte montage methodes,  het aansluiten zo eenvoudig als de montage van een lamp. Elke plafond wordt in een gelimiteerde hoeveelheid gemaakt van exact 1, iedere klant krijgt een uniek kunstwerk aan het plafond met sterrenbeelden en constellaties naar keuze.

Wij leveren wereldwijd en voornamelijk binnen Europa.

Hier volgen een aantal specificaties, mogelijkheden en opties.

Sterrenhemel plafond

Wereldwijd unieke sterren:

 • 4 tot 14 verschillende sterren diameters
 • 5 tinten wit sterren licht
 • 10 verschillende helderheden
 • RGB kleuren sterren optie,
  • wanner de RGB uit gezet wordt, worden deze sterren zwak wit.
 • Bediening met gratis App
 • Geluidloos
 • Dimbaar 0 tot 100%
 • Elektronische Twinkeling
  • snelheid instelbaar
 • Home automation / Domotica aansluiting

Sterrenhemel verlichting

Specificaties

1 tot 3 Watt per vierkante meter
Bediening met gratis App
Domotica / Home automation aansturing
Timer functie (via app)
Levensduur 50.000 uur
Plafond verlaging rond de 5 cm of meer , 
(0 tot 2 cm is mogelijk)
Backup systeem

Het unieke backup systeem van MyCosmos zorgt ervoor dat elke ster altijd zal blijven branden, ook wanneer onverhoopt de helft van de LED bronnen stuk zouden gaan. Het systeem is uitgerust met dubbel techniek, materialen en aansluitingen. Alle techniek is zo gemaakt om het meer dan 10 of zelfs 20 jaar mee te laten gaan.

Sterren hemel

Materialen

Hemel plafond

Populieren hout
Hout dat speciaal voor plafonds gefabriceerd is, omdat het de helft lichter is dan MDF.
Wordt in verschillende diktes en groottes toegepast, afhankelijk van de wensen van de klant voor het sterrenplafond project. Wij hanteren maten tot 120 x 240 cm. Wij gebruiken professionele Sikkens lak en u kunt de kleur van het plafond zelf bepalen. Bij een wit plafond is het goed om te weten dat de sterren minder mooi uitkomen bij daglicht, echter in het donker maakt de kleur weinig uit en zijn de sterren goed te zien. Bij een donkere, zwarte of onze favoriete nachtblauwe kleur komen de sterren ook mooi uit als het licht is in de ruimte. De sterrenhemel is altijd het mooiste, wanneer het heel donker is, net als buiten de steden, midden in de nacht.

led Sterrenhemel plafond verlichting romantisch slaapkamer design realistisch verlaagd

Projecten

Okoume hout
Hout dat geschikt is voor vochtige ruimtes en ook buiten gebruikt kan worden. Wij passen deze houtsoort veel toe in badkamers, dak- en tuinterrassen. Er zijn echter ook alternatieven, zoals Rockpanels.
Wij hanteren maten van 120 x 240 cm. Met Rockpanel zijn de maten en afmetingen niet van belang en afhankelijk van het project. Het is echter goed om te weten dat door een gemiddeld trapgat een ongeveer een 110 x 230 cm paneel past.

sterrenhemel plafond verlichting luxe badkamer ideeen voorbeelden inspiratie spa wellness resort sauna prive zwembad

Projecten

MDF hout
Wordt in verschillende diktes en groottes toegepast. Wij adviseren echter om geen MDF te gebruiken, Populier heeft de (officiële) voorkeur voor het plafond.

Sterrenhemel Verlichting

Gips
Wij hebben een unieke methode ontwikkeld om een naadloos sterrenplafond te creëren met de meeste sterren per vierkante meter ter wereld. De breekbare glasvezel- sterren fonkelen zelfs wanneer deze klem in de plafondbevestiging zitten. Dankzij de speciale techniek van MyCosmos zijn er geen onderbrekingen in het sterrenplafond en Melkweg. Daarom is het alleen bij MyCosmos mogelijk om een sterrenplafond te verkrijgen, zonder onderbrekingen of panelen effect. Wij leveren en installeren een echte ‘Galaxy’, zoals u het buiten ziet, volledig naar uw wensen, met bijvoorbeeld extra spots als verlichting of gaten voor speaker installaties en zelfs airconditioning.

Sterrenhemel Plafond

Rockpanels

Voor een naadloos resultaat en het mooiste resultaat gebruiken wij de Rockpanels.  De grote voordelen van deze panelen zijn, dat ze de minste werking (wellen/krimpen) hebben van alle materialen, deze zetten nauwelijks uit bij warmte en krimpen vrijwel niet. Tevens zijn deze panelen eenvoudig af te werken met kleine naden van ongeveer 3 mm, welke opgevuld worden met een nadenvoeger, zoals van Knauf : Uniflott. Het schilderen is ook eenvoudig, omdat de panelen in een goede primer/grondverf komen. De panelen zelf zijn relatief duur, echter dit verdien je driedubbel terug met de afwerking, dat veel sneller gaat dan een gipsen plafond.

Bekijk een voorbeeld project

Galaxy

Aluminium

Een aluminium paneel voor een zeer luxe afwerking en uitstraling, eventueel gepoedercoat in de gewenste kleur.

sterrenbeelden

Steen / tegels, mozaïek

MyCosmos heeft een speciale methode om een magische twinkelende sterrenverlichting te realiseren op een bijna onmogelijke plek, zoals op de bodem van het zwembad.

sterrenplafond

SpanPlafond

MyCosmos maakt om kwaliteitsredenen geen gebruik van spanplafond. De voornaamste oorzaak is de uit het plafond stekende glasvezels, door de onmogelijke bevestiging van de vezels in het materiaal. Dit geeft vooral bij daglicht een dusdanig teleurstellende kwalijk als resultaat, dat MyCosmos hier niet mee werkt.

constellaties

Systeemplafonds panelen

Glaswol / Steenwol panelen in vrijwel elke maat en merk, met ook verborgen profiel, voor de mooiste afwerking. Dit is de meest gekozen oplossing bij bedrijven, voornamelijk voor de akoestische werking en de eenvoudige toegang achter het plafond. Voor particuliere klanten hebben wij ook mooie akoestische oplossingen, waarbij de profielen niet zichtbaar zijn.

Sterrenhemel Verlichting Plafond LED glasvezel horeca inspiratie woon ideeen licht show muziek rgb spinningruimte
Akoestische panelen

Akoestische panelen in verschillende kleuren en van groot formaat, met een 4 cm randafwerking en een zeer eenvoudige plafondmontage, welke voor iedereen te doen is. Deze materialen zijn ook toepasbaar in de badkamer.

sterrenhemel plafond verlichting slaapkamer ideeen zwevend akoestisch eurocoustic rockfon verlaagd romantisch MyCosmos

Sterrenhemel Badkamer

Sterren

5 Tinten wit LED licht
Van 4 tot 12 diameters
Twinkeling instelbaar
10+ Helderheid variaties
Dimbare LED
75 tot 150 sterren / m²
Constellaties / Sterrenbeelden

Opties:

Kleuren sterren optie
Vallende sterren iedere +- 25 seconden
Melkweg 500 sterren per meter

mycosmos sauna sterrenhemel plafond verlichting melkweg 1001 nacht berendock

De twinkelsnelheid is instelbaar met de app van 0 tot 100%, bekijk hier de video waarbij de snelheid van de twinkeling ingesteld staat op 85%.

Luxe Badkamers

Iedere 25 seconden komen de vallende sterren voorbij, ook met de timer op de app instelbaar.

Sterrenhemel

Montage

Zonder schroeven in het zicht
Zwevend
Op hoogte verstelbaar
Klik systeem
Super Magneten
Verlijmen


Bij meerder panelen:
• 12 Volt kabel verbinding
• V-naad Lamelle verbinding
• Naadloos

Opties:
Randafwerking / Sierlijst / Ornamenten
Koof verlichting
Sterren tot in de plafond bevestiging

Een voorbeeld van de meest gebruikte en eenvoudige zwevende montage methode randafwerking is de dikte van het paneel in dezelfde kleur:

MyCosmos mycosmosled sterrenhemel plafond verlichting woonkamer design mooi verlaagd voorbeeld ideeen mycosmos

Sterren

Offerte aanvragen

Het verhaal achter MyCosmos

Projecten

LED plafondverlichting sterren hemel led badkamer slaapkamer ideen inspiratie luxe voorbeelden panelen plafond mycosmos

Sterrenhemel Verlichting

sterrenhemel

Badkamerverlichting