Sterrenhemel Plafond Verlichting

Sterrenhemel plafond verlichting LED glasvezel slaapkamer romantisch ideen voorbeelden constellaties afbeelding mycosmossterrenhemel plafond verlichting luxe badkamer ideeen voorbeelden inspiratie spa wellness resort sauna prive zwembadmycosmos sterrenhemel plafond verlichting melkweg cinema bioscoop glasvezel led

De geschiedenis van Sterrenhemel Plafond “Verlichting”

 

In den beginne waren er alleen de lichtpuntjes “sterren” plafonds beschikbaar:

Deze plafonds worden nog steeds elders verkocht in de vorm van goedkope doe het zelf kits.

Sinds 2013 is MyCosmos gekomen met een realistische sterrenhemel voor iedere plek in en buiten het huis. Echte sterrenkundige en liefhebbers van de Kosmos zijn op zoek naar de realistische sterrenhemel voor de slaapkamer of badkamer in veel gevallen. Echter krijgen wij ook aanvragen voor in het poolhouse, Home Cinema / Theater en ook voor op de sjieke Wc / Toilet. Verder hebben wij een sterrenhemel mogen maken voor feestzalen, trouwzalen, sportzalen en sauna’s. Voor in de auto hebben wij ook de meest luxe oplossing voor een sterrenplafond.

 

2013

De eerste echte sterrenhemel vindt zijn weg uit de duisternis naar het licht in 2013:

MyCosmos oud

De eerste panelen werden in een soort systeemplafonds systeem gemaakt, omdat de profielen niet mooi zijn werd al snel een oplossing gecreëerd.

 

2014

De eerste melkweg van 300 sterren in de kleine sterrenhemel van 60 x 120 cm, dit was een groot succes door de vele verschillende soorten sterren. Sinds dien zijn de soorten sterren en het design zo verbeterd dat wij de oude projecten met de melkweg verwijderd hebben uit onze projecten overzicht. Zo kunnen wij u een actueel aanbod te tonen van de mogelijkheden, zodat u uw wensen aan ons door kunt geven voor een design naar uw smaak en wensen.

MyCosmos oud2

 

2015

Vanwege het grote succes en de vele orders hebben wij de ontwikkeling van de echte twinkeling en 3 tinten wit sterren LED licht (zacht wit, wit en cool wit) gerealiseerd. Met een melkweg van 1100 sterre, een gescheiden aansturing van gekleurde sterren, zodat er Rood, Groen en Blauwe (en meng kleuren) sterren aan de onderstaande sterrenhemel toegevoegd kunnen worden. Uiteraard is dit volledig op maat gemaakt en afgestemd op de wensen van de klant.

 

sterrenhemel verlichting plafond led glasvezel slaapkamer badkamer toilet wc terras jacuzzi sauna spa wellness resort mooie design verlaagd kopen inspiratie mycosmos

 

2016

In 2016 zijn 5 tinten wit sterren licht ontwikkeld om het volledige spectrum van de sterren uit onze cosmos te kunnen nabootsen, zoals onze eigen ster: de zon een gele gloed heeft wat in wit LED licht zacht wit genoemd wordt. Vele sterren hebben kleuren als groen, net als onze eigen zon, blauw en rood echter ervaren wij deze vaak als een tint van zacht- of cool wit licht, omdat bij groene sterren bijvoorbeeld ook wat rood en blauw licht meekomt. Dit jaar is een verbeterde melkweg design en vallende sterren ontwikkel. Tevens zijn de eerste echt zwakke sterren geïntroduceerd voor een nog realistischer en een diepte effect.

sterrenhemel plafond verlichting luxe badkamer ideeen voorbeelden inspiratie spa wellness resort sauna prive zwembad

In het donker ziet dit er als hieronder uit:

LED plafondverlichting sterren hemel led badkamer slaapkamer ideen inspiratie luxe voorbeelden panelen plafond mycosmos

De kleuren sterren zijn ook hier apart geschakeld, zodat deze apart gedimd kunnen worden en hierdoor subtieler aanwezig zijn.

 

2017

MyCosmos krijgt aanvragen van echte sterren liefhebbers vanuit de hele wereld en exporteert inmiddels al naar Bulgarije, Washington USA, Monaco, Italië. Een exacte copy van de noordelijke sterrenhemel is gecreëerd is een 2,5 meter ronde sterrenplafond met de nieuwe zeer zwakke sterren.

led verlichting badkamer mooie plafonds design Sterrenhemel voorbeeld melkweg verlaagd slaapkamer plafondverlichting Luxe

Dag

&

Nacht

plafondverlichting Luxe badkamers led design Sterrenhemel voorbeeld melkweg mooie verlaagd slaapkamer

 

2018

En naadloos plafond met sterren tot in de naden wordt met succes ontwikkeld eind 2017 en de eerste projecten worden gemaakt voor de meest bijzondere plaatsen bij echte Cosmos geïntrigeerden thuis. Zelfs met melkweg door de feilloos weggewerkte naden en de meest zwakke sterren die nauwelijks zichtbaar zijn met het blote oog en niet meer op camera te detecteren zijn, geven het meest realistische gevoel van de Cosmos.

Met trots openen wij van het atelier in Frankrijk voor een verdubbeling van de werkruimte, hetgeen heel hard nodig is om te kunnen voldoen aan de toenemende interesse en wensen van de echte sterren liefhebbers wereldwijd.

mycosmos sterrenhemel plafond verlichting led sterrenplafond badkamer glasvezel melkweg slaapkamer suite luxe

mycosmos sterrenhemel plafond verlichting melkweg cinema bioscoop glasvezel led

 

 

Offerte aanvraag

sterren hemel

 Video’s

Glasvezel sterrenhemel

 Specificaties

Sterrenhemel LED

Projecten

De nachtelijke sterrenhemel binnen in uw eigen slaapkamer met zeer realistische sterren van LED en glasvezel aangesloten op de laatste technologie, zoals: domotica, RF afstandsbediening en de bediening via tablet of smartphone (wifi of bluetooth). Een sterrenplafond hand gemaakt in elke afmeting, kleur en vorm

sterren verlichting