Laser Stars Projector

Laser Stars Projector

Sterrenhemel-plafond-platen-sterrenbeeld-kreeft-stier-schorpioen-weegschaal-plafondverlichting-luxe-badkamer-toilet-ideeen

Wat u moet weten van producten als Laser Stars Projector en hoe is het product in vergelijking tot andere producten en de werkelijke sterren. Na de Sterren Projector in werking gezien te vooral gehoord te hebben, besloot MyCosmos deze ervaring met u te delen.

Laser Stars Projector

De Laser Sterren Projector is een soort omgebouwde diaprojector met de bijhorende ventilator voor de koeling. Deze ventilator maakt net zoveel lawaai als de oude diaprojectoren die u misschien vroeger nog gezien heeft. De sterren bewegen leuk door de warmte werking in het apparaat. De sterren zijn groen en er zit een blauwe vlek doorheen, dat er de eerste 5 minuten leuk uit ziet.

Vele klanten ervaringen:

  • Maakt veel lawaai, als je rustig in je bed ligt te kijken naar de sterren en je hoort het lawaai van de diaprojector, dan zet je hem niet meer aan en is de minimaal 150 euro weg gegooid geld.
  • Het is geen lazer licht maar halogeen, dat minder lang mee gaat dan LED en erg warm wordt.
  • De blauwe vlek lijkt leuk op de meeste filmpjes, maar ziet er in het echt een beetje vreemd uit en onrealistisch uit.
  • De groene bewegende sterren zijn de eerste 5 minuten leuk, maar gaan snel vervelen als u de lawaai kunt weerstaan.
  • Veel licht verstrooiing, een donkere ruimte met alleen sterren lichtpunten maakt een groot verschil.
  • Veel energie verbruik.

Laser SterrenProjector

De Laser Sterren Projector is een gewone diaprojector en halogeen lamp die met veel lawaai de Sterren geprojecteerd op het plafond, niet is niet zoals voorgedaan wordt met een laser.

Hieronder volgt een realistische sterrenhemel verlichting met echte glasvezel en geluidloze LED Verlichting ipv de lawaai makende diaprojector van de laser sterren projector.

Sterrenhemel-plafond-platen-sterrenbeeld-kreeft-stier-schorpioen-weegschaal-plafondverlichting-luxe-badkamer-toilet-ideeenSterren hemel romantisch slaapkamer design realistisch verlaagd led verlichting plafondsterrenhemel plafond verlichting luxe badkamer ideeen voorbeelden inspiratie spa wellness resort sauna prive zwembadled Sterrenhemel plafond verlichting romantisch slaapkamer design realistisch verlaagdLED-plafondverlichting-sterren-hemel-led-badkamer-slaapkamer-ideen-inspiratie-luxe-voorbeelden-panelen-plafond