Toilet - WC plafond verlichting

  • toilet plafond verlichting wc led strip indirecte inbouw idee spot sterrenhemel glasvezels mycosmos
  • sterrenhemel plafond verlichting led glasvezel slaapkamer badkamer romantisch ideen voorbeeld luxe suite mycosmos
  • led sterrenhemel verlichting plafond wc toilet badkamer twninkel glasvezel interieur design luxe mooie sterren hemel klein

MyCosmos

Toilet – WC plafond verlichting

Volledig op maat gemaakte mooie en luxe toilet (wc) plafondverlichting, met spotjes of een indirecte LED strip verlichting. Met de gescheiden aansturing kan de verlichting en het sterrenplafond apart bediend worden. Omdat de meeste toilet / wc muren niet recht en de hoeken niet haaks zijn is het erg verstandig om ongeveer 5 cm van de muren vrij te houden en zo een indirecte led verlichting te creëren voor een goed verlicht en sfeervol wc / toilet.

Va. € 500 

Specificaties

Volgend project

Het verhaal achter MyCosmos

Luxe mooie toiletten

toilet plafond verlichting wc led strip indirecte inbouw idee spot sterrenhemel glasvezel mycosmostoilet plafond verlichting wc led strip indirecte inbouw idee spot sterrenhemel glasvezels mycosmosled sterrenhemel verlichting plafond wc toilet badkamer twninkel glasvezel interieur design luxe mooie sterren hemel klein

WC inspiratie

De wc inspiratie voor een mooie verlichting en een sjieke uitstraling. Een van de meest originele inrichting voor de wc met een sterrenhemel verlichting. Een wc zoals geen ander toilet met een uniek plafond als ultieme decoratie en inspiratie.

interieur verbouwen

Het interieur verbouwen voor een mooie en een sjieke uitstraling. Een van de meest originele inrichting voor de wc met een sterrenhemel verlichting. Een wc interieur verbouwen, zoals geen ander toilet met een uniek plafond als ultieme decoratie en inspiratie.

Voorbeelden

moderne ideeen

De moderne ideeen voor een mooie en een sjieke uitstraling. Een van de meest originele moderne ideeen voor een inrichting op de wc met een sterrenhemel verlichting. Een wc voor de moderne ideeen, zoals geen ander toilet met een uniek plafond als ultieme decoratie en inspiratie.

WC inrichting en renovatie

Kleine toilet opknappen

WC ruimte inrichten

verbouwen & ideeen