plafondplaten

Plafondplaten

Plafondpanelen Plafonnières PlafondPlaten

Wilt u het mooiste Plafond dat op de internationale markt te verkrijgen is? De verschillende plafondplaten (plafondpanelen) die gebruikt kunnen worden in combinatie met een Sterrenhemel Verlichting zijn in elke smaak te verkrijgen en is afhankelijk van de ruimte waar ze geplaatst worden. Voor een verlaagd plafond kunnen de onderstaande plafondplaten worden gebruikt ook mogelijk met een strakke naadloze afwerking.

Plafond decoratie MDF

Populieren triplex

Voor houten plafond is Populieren triplex de mooiste optie, omdat het licht van gewicht is en door iedereen zeer gemakkelijk te plaatsen. Een verlaagd plafond met als groot voordeel dat het inclusief glasvezel sterren tot op 5 cm van het bestaande plafond geplaatst kan worden voor in de kinderkamer, babykamer, slaapkamer en zelfs de badkamer.

plafond design Plafon Plafond

Eurocoustic PlafondPlaten Plafondpanelen

Voor een mooi plafond zijn er diverse merken PlafondPlaten beschikbaar om de sterren hemel Verlichting te verkrijgen, door middel van Systeemplafonds voor een Verlaagd Plafond. Deze is goed zelf te plaatsen met onze doe het zelf montage film of laat het monteren service voor in de Kinderkamer, Babykamer, Slaapkamer en Badkamer.Panelen design

Akoestisch Plafondsysteem

Plafond Systeem Plafond Platen

Gipsvinyl

Voor de Sterrenhemel Badkamer Verlichting wordt vaak gekozen voor de zeer geschikte Gipsvinyl PlafondPlaten in combinatie met een Systeem plafond. Deze is zelf te plaatsen met onze doe het zelf montage film of laat het monteren.

Een goed alternatief is Okoume hout is alle maten en diktes, welke zelfs buiten geplaatst kunnen worden.

plafond verlagen Decor plafont decoration

 

Rockfon 

Panelen Verlaag

Voor een mooi en strak plafond zijn er diverse merken PlafondPlaten en type beschikbaar om de Sterrenhemel Verlichting door middel van een Systeem plafond, zelf te plaatsen of laat het monteren.

SterrenHemel Verlichting LED, Badkamer sterren kijken Decor plafont decoration strak verlaagd verlaagt hout

Armstrong

Plafond Verlagen kunt u maken in alle kleuren, ook aluminium. Voor in de Badkamer, Slaapkamer of in de bureaux op kantoor en voor winkels. Vanwege de mooie acoustic en vochtbestendigheid zeer geschikt voor in het zwembad. Wilt u uw oude plafondplaten vervangen en enkel nieuwe plafondpanelen plaatsen dan is dit goed mogelijk. Ook zijn er Stucplaten voor een mooie afwerking mogelijk.gipsplaat gipsplaten nieuw zachtboard kunstof Plafond renovatie

Plafondpanelen zijn er in alle kleuren te koop met de profielen in dezelfde bijpassende kleur.

verlaagd plafond

Wij gebruiken vaak populieren triplex voor projecten van 2 tot 10 m², ook materialen als staal, steen, aluminium en materiaal op speciaal verzoek kunnen wij in vrijwel elk materiaal een sterrenplafond maken, echter houden wij een maximale dikte van 2 cm aan.

Strak verlaagd verlaagt hout plafondtegels Ophangen Kinderkamer keuken maken gipsplaten MDF plafond